October 5, 2017

Чини се да у православним породицама, нема и не може бити сукоба и још више развода. Али чак и на састанцима свештенства пре неколико година Патријарх Алексије је с болом говорио о распадимаправославних бракова и бракова свештеника.

Архимандрита...

October 5, 2017

У петак, 29. и суботу, 30. септембра 2017. године, Његово Преосвештенство Епископ аустријско-швајцарски и администратор Епархије франкфуртске и све Немачке г. Андреј одржао је другу седницу Епархијског управног одборa, у Немачкој.

После свечане вечерње службе у храму Ва...

October 5, 2017

Његово Преосвештенство Епископ аустријско-швајцарски Господин Андреј, администратор Епархије франкфуртске и све Немачке учинио је, током своје посете Хилдесхајму у периоду од 26. до 29. септембра, канонску посету Српској православној заједници окупљеној око манастира Х...

October 5, 2017

По благослову Епископа ваљевског Милутина, пред читаоцима је књига која је дело велике љубави пожртвованог пастира Цркве Христове, протојереја-ставрофора Ненада Андрића, који је, водећи већ низ година верујући народ на поклоњење Светом Нектарију, постао живи сведок о у...

October 5, 2017

Часопис ”Сабор” број 4. је доступан за читање и на интернету у пдф формату. За више информација кликните даље или на слику насловне стране часописа.

Please reload

ЕПИСКОП
vijest619.jpg
baner3-300x87.png
1171833_logo_hram_tv.png

СВЕТО ПИСМО СТАРОГ И НОВОГ ЗАВЕТА

АКАТИСТ СВЕТОМ НИКОЛАЈУ СРПСКОМ ЗАШТИТНИКУ ЕПАРХИЈЕ ФРАНКФУРТСКЕ И СВЕ НЕМАЧКЕ

ХРИШЋАНСКИ СВЕТ
АКТУЕЛНО
Please reload

Архива
Please reload

Neuigkeiten abonnieren

ПОРУКА

Ако ћемо да се хвалимо претцима својим, не смемо бити мањи од њих у молитви и љубави – у молитви, да би нам Бог био савезник, помоћник и заштитник; у љубави, да би нам живот био радост и снага и светлост''.

—  Свети Николај Српски 

© 2016-2018 Autor: Erzpriester S.Tijanic. Serbisch Orthodoxe Diözese von Düsseldorf und Deutschlan

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Google Square